The Streets genforenes til britisk miniturné

The Streets genforenes til britisk miniturné
Mike Skinner.

For seks år siden satte Mike Skinner og hans kumpaner et endeligt punktum for projektet The Streets. Troede vi. Skinner har nemlig netop genoplivet gruppen til en mindre turné under hjemlige himmelstrøg i Storbritanien.

Skinner har annonceret turnéen ’The Darker the Shadow the Brighter the Light’, der spænder over seks shows til april 2018, og han har lagt op til en vaskeægte hitparade med numre fra alle fem album – lige fra ‘Original Pirate Material’ fra 2002 til ‘Computers and Blues’ fra 2011.

Mike Skinner har udtalt sig til NME om nyheden om genforeningsturnéen:

»Jeg har savnet tourbusser rigtig meget. Hvilket er den mindste af grundene til, hvorfor jeg har besluttet at turnere med The Streets igen. Den anden ting, jeg har savnet at prøve at finde på, hvad jeg skal sige mellem sangene. Når du dj’er, fortæller de dig, at du ikke behøver en tourbus, og at du ikke behøver at finde på ting at sige mellem sangene.

Men nu er der gået lang nok tid med mine Tonga-fester, de nye rap- og grime-mc’er, jeg har produceret, og dj-sets. Jeg har levet med musik, siden jeg lavede The Streets, i næsten lige så lang tid som jeg lavede The Streets. Jeg er godt nok ikke fyren, der ryger i bilen længere. Jeg er blevet fyren på klubben, så jeg håber, folk vil tilgive mig for at starte efterfester på natklubberne efter hvert show«.

Forhåbentlig bliver genforeningen så gedigen en succes, at Skinner beslutter sig for at forlænge turnéen. Der er masser af festivaler i Danmark, der ville nyde godt af hans selskab.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af