Big Sean, 21 Savage og Metro Boomin udgiver spritnyt track – lyt til ‘Pull Up N Wreck’

Big Sean, 21 Savage og Metro Boomin udgiver spritnyt track – lyt til ‘Pull Up N Wreck’
Metro Boomin og 21 Savage

21 Savage og Metro Boomin udgav tidligere på ugen surprise-mixtapet ‘Without Warning’ sammen med Migos-medlemmet Offset, og nu er de to førstnævnte allerede klar igen. De har allieret sig med Big Sean på nummeret ‘Pull Up N Wreck’.

21 Savage går i folkemunde under navnet Slaughter King, og man kan bestemt høre hvorfor på ‘Pull Up N Wreck’. Der er dømt ubetinget vrede, når han og Big Sean rapper om, hvordan de har sådan cirka nul tolerance over for folk, der ikke viser dem respekt, og konsekvenserne lyder til at være ret så alvorlige: »I ain’t taking disrespect, lil nigga / Put a couple holes in your neck, lil nigga«, rapper 21 Savage.

Udover en nylig mixtape-udgivelse kan 21 Savage stadig bryste sig af at ligge nummer et på Billboards top 100-liste sammen med Post Malone med nummeret ‘Rockstar’.

Læs også: 21 Savage har lavet mumble rap-generationens første stærke politiske statement

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af