Offset, 21 Savage og Metro Boomin udgiver mixtapet ‘Without Warning’ – selvfølgelig uden (ad-)varsel

Offset, 21 Savage og Metro Boomin udgiver mixtapet ‘Without Warning’ – selvfølgelig uden (ad-)varsel
Metro Boomin og 21 Savage.

Blot 11 dage efter, at Young Thug og Future udgav surprise-mixtapet ‘Super Slimey’, er tre andre Atlanta-kunstnere nu klar med endnu en overraskelse. 21 Savage, Migos-medlemmet Offset og producerstjernen Metro Boomin har nemlig lige udgivet et mixtape med den passende titel ‘Without Warning’.

Mixtapet er ti sange langt og gæstes af Travis Scott og Offsets Migos-makker Quavo. Der er sange, der er opkaldt efter Darth Vader, Ric Flair, Ghostface Killah – og ‘Mad Stalkers’.

Man skulle ellers ikke tro, at de tre ligefrem mangler opmærksomhed for tiden. Offset hitter stort med Migos og har æren af at være eneste gæst på ovennævnte mixtape af Future og Young Thug. Og så har han lige friet til Cardi B – rapperen, der ligesom Offset selv har ligget nummer et på den amerikanske hitliste i år. Cardi B gjorde det med ‘Bodak Yellow’ og Offset med Migos-sangen ‘Bad and Boujee’.

21 Savage har til gengæld netop udgivet et stærkt politisk statement i form af videoen til ‘Nothin New’, der tematiserer politivold og systemisk racisme. Derudover ligger han nummer et i USA lige nu med Post Malone-samarbejdet ‘Rockstar’.

Og Metro Boomin? Han er nok den mest eftersøgte producer overhovedet for tiden. Han har blandt andet produceret ovennævnte ‘Bad and Boujee’ og ‘Nothin New’ samt hele 21 Savages gennembruds-mixtape ‘Savage Mode’.

Læs også: Rockstar’ er lyden af to underdogs, der vinder mod alle odds.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af