Miguel forudser dommedag på den nye single ‘Told You So’ – nyt album lander snart

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Miguel fik sveden til at dryppe ned ad væggene, da han i september var den musikalske gæst hos Stephen Colbert. Han spillede numrene ‘Skywalker’ og ‘Come Through and Chill’ og kunne afsløre, at de var fra hans kommende album, ‘War And Leisure’. Nu har Miguel annonceret, at albummet udkommer den 12. januar næste år – en nyhed, han fejrer med den nye single ‘Told You So’ med en tilhørende musikvideo.

‘Told You So’ er et virkelig funky udspil fra den amerikanske r’n’b-crooner, og mens sangens tekst umiddelbart alene godt bare kunne handle om en flirt, har videoen fået en noget mere alvorlig setting. Videoen er instrueret af Karim Hu Doo, og i et Instagram-opslag beskriver Miguel den som en af sine favorit-visuals fra ‘War And Leisure’. Se opslaget nederst.

Mens Miguel danser ubekymret rundt, affyres missiler omkring ham, og der klippes til hurtige stilbilleder af politimænd, demonstranter og til allersidst Martin Luther King. Videoen munder ud i en kæmpe eksplosion og teksten »I Told You So«. Man får lidt fornemmelsen af, at Miguels ‘Told You So’ er en advarsel om en snarlig dommedag.

‘Skywalker’, der havde Travis Scott som featuring-artist, og ‘Come Through and Chill’ har haft mere tilbagelænede tematikker, de tre forløbere lover godt for ‘War And Leisure’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af