Finn Wolfhard fra ‘Stranger Things’ har fået en pladekontrakt

Finn Wolfhard fra ‘Stranger Things’ har fået en pladekontrakt
Calpurnia

De fleste kender Finn Wolfhard fra hans rolle som Mike i ‘Stranger Things’, men det 14-årige multitalent har mere på tapetet end blot skuespil. Wolfhard er også en habil sanger og guitarist, og nu har hans band Calpurnia indgået en kontrakt med pladeselskabet Royal Mountain Records, der blandt andet også har navne som Mac DeMarco, PUP, Metz og Allvays i deres kartotek.

Wolfhard har tidligere medvirket i PUP’s musikvideoer og har heller ikke lagt skjul på, at han er stor Mac DeMarco-fan. Blandt andet har Calpurnia lavet et charmerende cover af ‘My Kind of Woman’, og der findes også flere videoer af Finn Wolfhard, der jammer løs til Mac DeMarco-numre.

Calpurnias debut-ep skal produceres af bandet Twin Peaks’ frontmand Cadien Lake James, og Wolfhard har fortalt i en pressemeddelelse:
»Det er så fedt, at vi har sådan et godt hold hos Royal Mountain Records. Jeg elsker dem alle sammen. Jeg er vildt spændt på at skulle indspille vores ep med Cadien Lake Jamse. Ikke nok med, at han er med i et af mine yndlingsbands og har lavet nogle af mine yndlingssange, så er han også den sødeste fyr. Tak til alle, der har hjulpet os på vejen – det betyder alverden«.

Wolfhard er ikke den eneste ‘Stranger Things’-stjerne, der laver musik. Joe Keery (der spiller rollen som Steve Harrington), har også vist fine takter i sit band Post Animal.

Læs anmeldelse: ‘Stranger Things’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af