French Montana afslører fællesalbum med ASAP Rocky i pilskævt interview

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At kalde French Montana “afslappet” ville være en gedigen underdrivelse, når det kommer til hans seneste interview. Den marokkanske rapper og sanger var helt og aldeles gennem-chillaxed (og sandsynligvis også -bagt), da han sank ned i en lædersofa for at få sig en hyggesludder med Montreality.

French Montana snakker om alt fra videospil og favorit-tegnefilmsfigurer til hede pensionistdrømme (noget med dyr og damer) – og slipper han også lige nyheden om, at han og ASAP Rocky er på trapperne med et fællesalbum.

Fællesprojektet, der et par gange har strejfet rygtebørsen det sidste halve år, er ifølge French Montana ude »real soon«.

French og Rocky har samarbejdet af flere omgange tidligere, senest på ‘Said N Done’, der landede i foråret. Kender vi dem ret, kan vi sikkert forvente et tilbagelænet livsnyder-soundtrack – lige til yacht-festerne.

Se hele interviewet (og oplev ved samme lejlighed French få en stille optur over temaet til ‘Den Lyserøde Panter’) i toppen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af