Lorde synger Whitney Houston under koncert i Sydney

Lorde synger Whitney Houston under koncert i Sydney
Lorde på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Lorde er stadig i gang med sin ‘Melodrama’-turné (der i sommer var forbi Roskilde Festival), og i løbet af turnéen har hun flere gange kastet sig ud i diverse covers. Under en koncert i Sydney i weekenden var det Whitney Houston, der stod for tur, og Lorde sang omkvædet til ‘I Wanna Dance With Somebody’ iført et regnbuefarvet flag.

Flaget kom på scenen, efter Lorde ønskede australierne tillykke med, at de for nylig har fået lovliggjort ægteskaber mellem folk af samme køn. I nedenstående video kan man se en fan kaste flaget op mod scenen, hvorefter Lorde begynder at synge Whitney Houston-klassikeren over akkorderne til den følsomme ‘Liability’ fra ‘Melodrama’.

Samme aften lavede Lorde også korte covers af de australske band Hunters and Collectors og Powderfinger. Tidligere på hendes turné er det også blevet til Margo Brice-covers og en følsom version af Bruce Springsteens ‘I’m On Fire’.

Se de tre covers fra Sydney-koncerten herunder:

I cried ngl @lordemusic #lorde #myhappiness #powderfinger

Et opslag delt af Zali Fox (@zali_annika) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af