Sia poster nøgenbillede på Twitter og sætter paparazzifotograf på plads

Sia poster nøgenbillede på Twitter og sætter paparazzifotograf på plads
Sia. (Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images)

Normalt ser man kun Sia gemt bag et enormt pandehår, og af og til har hun optrådt live med ryggen til sit publikum. Hun er en popstjerne, der værner om sit privatliv, og det er nok også derfor, at en gruppe glubske paparazzier fik dollartegn i øjnene, da det lykkedes dem at tage billeder af Sia uden tøj på uden hendes samtykke. Efterfølgende har fotograferne truet med at sælge billederne til fans.

Men Sia har med et enkelt tweet løst problemet og givet parazzierne tørt på. I går tweetede hun: »Nogen prøver åbenbart at sælge nøgenbilleder af mig til mine fans. Spar pengene – her er de gratis«, hvorefter hun afsluttede med en julehilsen i anledning af det kommende julealbum ‘Everyday Is Christmas’. Rimelig køligt gået af den australske sangerinde.

I samme ombæring fik Sia udstillet paparazzierne godt og grundigt, da man kan se i nederste hjørne af billedet, at det er ejet af et firma ved navn FameFlyNet.

Sias julealbum ‘Everyday Is Christmas’ udkommer den 17. november, og man har allerede kunne høre singlen ‘Santa Is Coming For Us’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af