Standard Xclusive: Marvelous Mosell rapper non-stop i over fire minutter på vanvittig demo

Standard Xclusive: Marvelous Mosell rapper non-stop i over fire minutter på vanvittig demo
Marvelous Mosell i Standard-studiet. (Foto: Marie Louise Taarnskov/Soundvenue)

Marvelous Mosell havde et rimelig usædvanligt track med, da han gæstede Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Der var nemlig ikke tale om en gammel b-side eller en ny single, men et over fire minutter langt demonummer, der består af et nedbarberet trommebeat og non-stop rim. Optagelsen har fungeret som en skitse, hvor Marvelous Mosell har prøvet rim af. Det er helt rå optagelser – på et tidspunkt kan man endda høre rapperen sige ind i mikrofonen, at han lige har et par rim mere, han vil fyre af.

I podcasten siger producer Tue Track efterfølgende, at det var »en god dag på kontoret«, hvilket må være årets underdrivelse: Marvelous Mosells rap-strøm er helt utrolig, og den nogenlunde opmærksomme lytter vil nok lægge mærke til, at mange af passagerne har fundet vej til forskellige sange på det nyligt udkomne album ‘Magisk mytisk mageløs’.

Demoen kan høres omkring 47:00 inde i podcasten (men vi anbefaler selvfølgelig, at du lytter til det hele).

Hør Marvelous Mosell-tracket i Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af