Standard #13: Bag facaden på Marvelous Mosells unikke hiphopunivers

Standard #13: Bag facaden på Marvelous Mosells unikke hiphopunivers
Marvelous Mosell. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Marvelous Mosell har skabt sit helt eget univers, og hans fantastiske hiphophistorier er et sammensurium af skøre karakterer – fra Robin Rubin, der sælger crack-kokain, til Sindssyge Bertram, der »stjal alt af værdi i en alder af ni«.

Den danske rapper er en flersidig, farverig, joggingsæt-klædt original, der laver nogle af de skæveste og sjoveste sange i dansk hiphop nogensinde.

Vi har været så heldige at møde historiefortælleren, og i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor med den magiske, mytiske og mageløse rapper og hans producer, Tue Track, som du nok kender fra Malk de Koijn.

Hvor har Marvelous Mosell lært sine danse-moves? Hvordan mødte han Tue Track? Og hvordan sammensætter han de detaljerede historier i sine raptekster?

Der bliver spillet masser af Marvelous Mosell, en lille smule Slick Rick og fortalt en god portion røverhistorier. Til sidst får vi lov til at høre Mosell rappe live over Malk de Koijn-tracket ‘Musclebundt’ fra ‘Sneglzilla’, og så bliver der spillet en ret vanvittig demo – helt eksklusivt.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard og hør den nye episode via iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af