Se Eminem spille hits hos BBC Radio 1 i anledning af dagens ‘Revival’-release

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så kom dagen for udgivelsen af Eminems nye album, ‘Revival’ – hans første regulære soloskive i fire år. I anledning af udgivelsesdagen kiggede Eminem forbi BBC Radio 1’s studie, hvor han spillede et par ældre klassikere.

Setlisten bød på ‘Love the Way You Lie’ (der på originalen assisteres af Rihanna) og ‘Won’t Back Down’ (originalt featuring Pink), begge fra 2010-albummet ‘Recovery’, samt ‘Berzerk’ fra Eminems seneste album, ‘The Marshall Mathers LP2’.

I studiet blev han akkompagneret af The Alchemist, Denaun Porter og Skylar Grey. Sidstnævnte agerede både Rihanna og Pink, og hun gæster desuden også ‘Revival’ som både producer på Beyoncé-tracket ‘Walk on Water’ og vokalist på ‘Tragic Endings’.

Læs også: Her er fire helt nye album, du skal høre i dag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af