Her er fire helt nye album, du skal høre i dag

Pladeudgivelserne er få i december, men denne uge byder faktisk på en lille håndfuld højt profilerede udgivelser fra bl.a. Eminem, Charli XCX og N.E.R.D.
Her er fire helt nye album, du skal høre i dag
Charli XCX.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Eminem ‘Revival’

Fire år er der gået siden Eminems seneste album ‘The Marshall Mathers LP2’ – nu er ‘Revival’ her. Eminem teasede for albummet i en fake medicin-reklame, og i sidste uge afslørede han den stjernespækkede trackliste, der er pakket med popnavne som Ed Sheeran, Beyoncé, Pink og Alicia Keys. Singlerne har ikke været voldsomt lovende, men måske helheden kan levere.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. N.E.R.D. ‘No_One Ever Really Dies’

‘No_One Ever Really Dies’ er N.E.R.D.’s første album siden 2010 og kan derfor godt betegnes som lidt af et comeback. Pharrell, Chad Hugo og Shay Haley slap først singlen ‘Lemon’ feat. Rihanna og derefter kom den vanvittige ‘1000’ feat. Future. De to singler peger på, at ‘No_One Ever Really Dies’ er et album, hvor N.E.R.D.’s vildeste ideer har fået frit spil.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Brockhampton ‘Saturation III’

Sidste del af hiphop-kollektivets trilogi er klar efter to vellykkede forløbere. Tidligere på ugen udkom singlen ‘Boogie’ og den rørende kortfilm med titlen ‘Billy Star’, der tegnede et billede af, at ‘Saturation’-trilogien bliver afsluttet med manér. Forhåbentlig bliver albummet ikke det sidste fra Brockhamptons hånd, men desværre har gruppen udtalt, at det godt kunne være tilfældet.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Charli XCX ‘Pop2’

Den britiske popsangerinde er klar med mixtapet ‘Pop2’, og det er en stjernespækket fornøjelse med gæsteoptrædener fra blandt andet Mø, Alma og Tove Lo, Carly Rae Jepsen og Mykki Blanco. Singlerne ‘Out Of My Head’ feat. Tove Lo & Alma og ‘Unlock It’ feat. Jay Park & Kim Petras har båret tydeligt præg af Charli XCX’s tilknytning til det britiske label PC Music, og der er garanti for både catchy og eksperimenterende popnumre over hele linjen.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af