Charli XCX’s syntetiske ‘Unlock It’ er en popbanger uden lige

Charli XCX’s syntetiske ‘Unlock It’ er en popbanger uden lige
Charli XCX. (Foto: Olivia Malone)

Charli XCX annoncerede for nylig, at hun har et mixtape på vej med titlen ‘Pop 2’. I sidste uge udgav hun singlen ‘Out of My Head’ feat. Alma og Tove Lo, og nu er hun klar med andensinglen ‘Unlock It’, der har den amerikansk-koreanske multikunstner Jay Park og den tyske popstjerne Kim Petras med som gæster.

‘Unlock It’ er et vildt nummer, der med sine kunstige, plastik-agtige lyde leder tankerne hen på dancepop fra 00’erne, og det er tydeligt, at Charli XCX har slået pjalterne sammen med folk fra det britiske label PC Music.

Nummeret bygger flere gange drillende op til et drop, men det kommer aldrig. I stedet forbliver nummeret i en lidt hemmeligt stemning med bløde synths og perlende arpeggiators. Den syntetiske poplyd, som også var til stede på hittet ‘Boys’ fra i år, gør virkelig nummeret til en banger, og Charli XCX formår i den grad at tage sin electropop i en virkelig spændende retning.

På ‘Pop 2’ får Charli XCX besøg af et hav af stjerner som Mø, Carly Rae Jepsen og Mykki Blanco, og mixtapet er ude nu på fredag den 15. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af