For Evigt Hip Hop annoncerer YG som hovednavn til 2018

For Evigt Hip Hop annoncerer YG som hovednavn til 2018
YG.

Sidste år var For Evigt Hip Hop tæt på at booke YG, men noget gik galt, og den amerikanske rapper udeblev altså fra lineuppet. Det rådes der bod på nu, og YG er netop blevet annonceret som co-headliner til næste års festival.

For Evigt Hip Hop rykker i 2018 fra Rødovre Rådhusplæne til Valby Parken, og arrangementet den 25. august fik i starten af december sine første navne i form af Kesi, Gilli, Pede B, Miami Yacine og Ice Ach.

Compton-rapperen YG har de seneste år været en af de bedste eksponenter for moderne gangstarap. Potentialet blev fremvist på albummet ‘My Krazy Life’ (2014) og endeligt cementeret på ‘Still Brazy’ (2016).

Læs YG-interview: »Det betyder ikke noget, om du er bandemedlem. Alle oplever det, min musik handler om«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af