Josh Homme sparker fotograf i hovedet under koncert

Josh Homme sparker fotograf i hovedet under koncert
Johs Homme. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Queens of the Stone Age spillede i weekenden til KROQ Almost Acoustic Christmas i Californien, og her gik der lige lovlig meget rock’n’roll i den. Under koncerten sparkede forsanger Josh Homme til et kamera nær scenekanten, der ramte fotografen Chelsea Lauren i hovedet og gjorde, at hun var nødt til at tage en tur på skadestuen.

Sparket, som kan ses i videoen herunder, virker temmelig overlagt, hvilket også fik en vred Chelsea Lauren til tasterne. På sin Instagram-profil postede hun også tre billeder taget af Josh Homme kort før, han sparkede til hendes kamera. På det tredje billede ses det også, at Homme senere til koncerten skar en rift i sin pande med en kniv.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Homme har siden undskyldt af to omgange via Queens of the Stone Ages Twitter-profil: Først i en skreven forklaring og siden via en to minutter lang video, hvor han forklarer, at der ikke er nogen undskyldning for det, han gjorde.

»I går til en Queens of the Stone Age-koncert sparkede jeg til en fotografs kamera, og det ramte hende i ansigtet. Jeg vil gerne undskylde til Chelsea Lauren. Jeg har ingen undskyldning eller grund til at retfærdiggøre, hvad jeg gjorde. Jeg var en kæmpe idiot, og jeg er oprigtigt ked af det, og håber du er okay. Jeg har begået mange fejl i mit liv, og i går var en af dem. Det undskylder jeg for«, fortæller han i videoen, som kan ses herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af