N.E.R.D. deler samarbejde med Kendrick Lamar og Frank Ocean: ‘Don’t Don’t Do It!’

N.E.R.D. deler samarbejde med Kendrick Lamar og Frank Ocean: ‘Don’t Don’t Do It!’
N.E.R.D.

I morgen udkommer N.E.R.D.’s imødesete nye album, ‘No_One Ever Really Dies’. Vi har allerede varmet op med den Rihanna-featurede ‘Lemon’ og den vanvittige ‘1000’ med Future, og nu er trioen klar med endnu en single op til udgivelsen: ‘Don’t Don’t Do It!’ lavet i samarbejde med Kendrick Lamar og Frank Ocean.

Nummerets intro er skrevet af Frank Ocean, mens Kendrick Lamar lægger et par skarpe linjer på nummeret. Der er tale om endnu en vild sag, omend med en smooth Ocean’sk intro, der senere i N.E.R.D.’s ånd overrasker ved at skifte tempo og gå over i heftige ska-klingende guitarer og hektiske omkvæd.

I forbindelse med premieren på ‘Don’t Don’t Do It!’ hos Zane Lowe i Beats 1 fortalte Pharrell Williams, at nummeret er inspireret af Keith Scotts død sidste år, da han blev skudt af politiet.

Pharrell fortalte desuden lidt om samarbejdet med Frank Ocean: »Han er kunsten af ingen kompromis, ingen koncession, og han er meget farverig med det. (…) Det er det, jeg føler, er rigtig interessant ved hans rejse. Fordi når du forstår ham, ved du, at alt, han nogensinde har gjort, ganske enkelt er, hvad han virkelig, virkelig, virkelig følte«.

Med dagens nye nummer og de to øvrige forløbere in mente kan vi efterhånden konkludere, at ‘No_One Ever Really Dies’ kommer til at kræve en seriøs koncentrationsevne at forstå til fulde ved første lyt. Det er i hvert fald helt sikkert svært at sige, hvad vi præcis har i vente fra Pharrell og co.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af