The Streets er tilbage med to nye tracks

The Streets er tilbage med to nye tracks
Mike Skinner

Glædelig jul fra Mike Skinner, der netop har delt to nye numre som The Streets: ’Burn Bridges’ og ’Sometimes I Hate My Enemies More Than My Friends’.

De to nye numre er landet, efter Skinner i efteråret afslørede, han ville vende tilbage til scenerne som The Streets efter et par år, der primært har stået på dj-sets og producerjobs. Da offentliggjorde han seks nye shows til april, der dog desværre ikke tager ham til Danmark – men forhåbentlig han overvejer at forlænge turnéen, nu da der også er kommet nye toner til.

Da Mike Skinner offentliggjorde sin turné i efteråret, forklarede han følgende: »Nu er der gået lang nok tid med mine Tonga-fester, de nye rap- og grime-mc’er, jeg har produceret, og dj-sets. Jeg har levet med musik, siden jeg lavede The Streets, i næsten lige så lang tid, som jeg lavede The Streets. Jeg er godt nok ikke fyren, der ryger i bilen længere. Jeg er blevet fyren på klubben, så jeg håber, folk vil tilgive mig for at starte efterfester på natklubberne efter hvert show«.

Sidst vi hørte fra The Streets i albumform var i 2011 med ’Computers and Blues’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af