Årets Primavera-plakat hinter om potentielle danske festivalnavne – bl.a. Arctic Monkeys og Migos

Årets Primavera-plakat hinter om potentielle danske festivalnavne – bl.a. Arctic Monkeys og Migos

Den spanske festival Primavera Sound plejer at have en del overlap med de danske festivaler, især Roskilde Festival. Sidste år bød begge blandt andet på Arcade Fire, The xx, Solange, Hamilton Leithauser, Elza Soares, Against Me! og Bicep.

Af andre Primavera 2017-kunstnere, man kunne opleve på det danske festivallandskab sidste år, kan man fremhæve Bon Iver (Haven), Run the Jewels, Frank Ocean, The Afghan Whigs (NorthSide), Flying Lotus, Miguel (Heartland Festival) og Slayer (Copenhell).

Nu har Primavera Sound offentliggjort deres plakat for 2018 (30. maj-2. juni), og den er lige til at savle over:

Sidste år var der virkelig meget til fælles mellem Roskilde Festival og Primavera Sound, men indtil videre er der ikke mange overlap. Kun Omni, Mogwai, Watain og Vince Staples er at finde på begge plakater lige nu.

Vi kunne godt tænke os at se Arctic Monkeys vende tilbage til Orange Scene og give os deres første danske koncert siden de stod på selvsamme scene i 2014. Oven på deres svedige koncert på Tap1 sidste år, ville det også være ret fedt at se Migos give den gas på Dyrskuepladsen.

Oven på en næsten religiøs koncert i Royal Arena, ville det også være en stor oplevelse at se Nick Cave and the Bad Seeds vende tilbage til en dansk festival – de gav et blændende show på NorthSide i 2013. Det er vist desuden også ved at være på tide, at ASAP Rocky giver dansk koncert igen.

Lorde og Slowdive spillede begge på Roskilde Festival sidste år. Det var virkelig gode koncerter, så vi ville bestemt ikke klage over, hvis de blev booket af NorthSide eller Haven.

Andre navne fra årets Primavera-plakat, vi gerne så på danske festivaler:
Spiritualized with Orchestra and Choir
Chvrches
Fever Ray
Nils Frahm
Jóhann Jóhansson
Kelela
Sparks
Madlib
Charlotte Gainsbourg
Arca
The Internet
Daphni
Kyle Dixon & Michael Stein performing the music of Stranger Things
Ibeyi
Jorja Smith
Superorganism
Bad Gyal
The Blaze
Jon Hopkins
Oneohtrix Point Never
Car Seat Headrest
Rex Orange County

Læs også: Årets Wireless-plakat peger på, hvad vi kan forvente af hiphop på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af