Årets Wireless-plakat peger på, hvad vi kan forvente af hiphop på Roskilde Festival

Årets Wireless-plakat peger på, hvad vi kan forvente af hiphop på Roskilde Festival
Lil Pump.

Den britiske Wireless Festival plejer at have lidt af et overlap med Roskilde Festivals r’n’b- og hiphopprogram, da den (også i år) ligger i samme weekend i starten af juli.

Sidste år kunne man finde både Bryson Tiller, G-Eazy, The Weeknd, Nas, Noname og Lil Uzi Vert på begge plakater (selv om Lil Uzi Vert dog endte med at måtte aflyse begge optrædener).

Indtil videre er det lidt tyndt med hiphop på Roskilde Festivals 2018-plakat, men der kommer formentlig mere i løbet af foråret. Vi både håber og forventer, at de fortsætter traditionen og har et stort overlap mellem navnene.

Her er plakaten til årets Wireless Festival, som netop er blevet annonceret:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stormzy er allerede på Roskilde-plakaten, så lidt overlap er der i hvert fald. Andre navne fra Wireless-plakaten, vi på redaktionen gerne så komme til Roskilde Festival, tæller blandt andet Lil Pump, Trippie Redd, Cardi B og Migos – og så må Roskilde Festival meget gerne følge Wireless’ stil og invitere Lil Uzi Vert tilbage oven på sidste års aflysning.

Wireless’ navne er selvfølgelig også relevante for andre danske festivaler, selv om tidsplanen så passer lidt mindre godt. Men Tinderbox har for eksempel allerede fået fingrene i French Montana, mens Musik i Lejet har J Hus på plakaten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af