ASAP Rocky giver os mere ny musik – hør den stemningsfulde ‘Above’

ASAP Rocky giver os mere ny musik – hør den stemningsfulde ‘Above’

Oven på udgivelsen af sangen ‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’ i går, er ASAP Rocky allerede klar med mere. Nu udgiver han sangen ‘Above’, der ligesom ‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’ går tilbage til hans rødder i afdæmpet cloudrap.

‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’ havde den kryptiske Soundcloud-beskrivelse »Testing Coming Soon«, og vi tænkte, at ‘Testing’ muligvis var navnet på en kommende udgivelse. ‘Above’ har dog et single-cover med teksten ‘Dummie’ og Soundcloud-beskrivelsen »This Is Just A Test«.

Kalder ASAP Rocky os ‘dummies’ for at tro, at ‘Testing’ var navnet på et album? Hedder den kommende udgivelse ‘Dummie’? Hvad vil det sige, at det her ‘kun er en test’? Hvorfor stopper sangen midt i et ord? Hvorfor er sangen tagget som alternativ rock på Soundcloud? Der er mange spørgsmål, vi gerne vil have besvaret, så vi følger ASAP Rocky nøje for at finde ud af, hvad i alverden han har gang i.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af