Hør ASAP Rockys nye track ‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’ – teaser for kommende udgivelse

Hør ASAP Rockys nye track ‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’ – teaser for kommende udgivelse
ASAP Rocky. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Rettelse: I en tidligere version af nyheden stod der, at det nye nummer ingen features havde. Det var en fejl: DRAM er med som gæst.

Vi har efterhånden gået og ventet noget nyt fra ASAP Rocky i et stykke tid. Vi har ikke fået noget soloalbum siden ‘At.Long.Last.A$AP’ fra 2015, så der må snart være noget på vej. Nu har vi delvist fået vores ønsker indfriet i form af ‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’, som New York-rapperen har delt på Soundcloud.

På singlens cover står ordene ‘Testing Testing’, og på Soundcloud er sangen delt med Soundcloud-beskrivelsen »Testing Coming Soon«.

Hvad ‘Testing’ helt konkret er, står hen i det uvisse. Det kan være et album, et mixtape, ja det kan eventuelt bare betyde, at ASAP Rocky ‘tester’ nogle tracks fra en kommende udgivelse, der har en helt anden titel. Uanset hvad ser det i hvert fald ud til, at der kommer en ny udgivelse.

Det lyder som om, ASAP Rocky går tilbage til den afslappende cloudrap, der dominerede hans første mixtape, ‘LiveLoveA$AP’, rettere end at fortsætte i den mere kommercielle stil fra hans to album.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af