Her er ugens fem fedeste fester – Vinterbyhaven og fødselsdag på Rust

Vi guider som altid til de bedste festtilbud i nattelivet.
Her er ugens fem fedeste fester – Vinterbyhaven og fødselsdag på Rust
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Torsdagsbal i Kødbyen
Vil du tyvstarte weekenden, er Manna på Jolene en af Københavns bedste tilbud. Denne torsdag er underholdningen lagt i hænderne på Osco Radio, der laver podcasts med københavnske dj’s. Bagmændene Jaycee og DJ Headset har hyret Bastian fra aarhusianske Regelbau ind – og bidrager også selv til løjerne.

Manna x Osco Radio
Torsdag den 18. januar
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pumehusets Byhave rykker indenfor
Over sommeren lægger Pumpehusets Byhave hus til et hav af hyggelige koncerter og arrangementer, men i disse tider er vejret øjensynligt ikke helt oplagt. Det er der dog råd for, og på lørdag rykker herlighederne inden døre i Pumpehuset til en ny omgang Vinterbyhaven.

Først og fremmest er der masser af livemusik fra en bredspektret skare af relativt unge kunstnere i form af Iris Gold, Slowes, Marchall Cecil og Girls Night Out, men festen slutter ikke der. Efter koncerterne er der dj’s på programmet i form af Fergus Murphy og Kristian Karl fra Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Vinterbyhaven
Lørdag den 20. januar
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook


Tilbagelænet klubstemning på Bremen
Københavns måske mest hyggelige og tilbagelænede klubstemning finder man i Bremen Teater, hvor Natbar huserer fredag og lørdag fra kl. 23. Denne weekend er lørdagens ankermænd to særdeles gode venner af huset i skikkelse af de faste pladevendere Massimo og Gisli Galdur, der deles spilletiden ligeligt imellem sig.

Natbar
Lørdag den 20. januar
Natbar
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

What Happens fester på Culture Box
Er du til kvalitetssikrede elektroniske oplevelser, leverer Culture Box varen weekend efter weekend. Lørdag står What Happens-holdet bag løjerne, hvor det tyske techno-topnavn Christian Schmith svinger taktstokken i Black Box sammen med lokale Tim Andresen, mens Paxton Fettel, Ryan Dank og Ziggy Phunk styrer Red Box.

What Happens with Christian Smith
Lørdag den 20. januar
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook


Reunion-fest på Rust
I år er det 28 år siden, at Rust første gang slog dørene op for publikum, og det markeres lørdag af holdet bag Club Lust, der fra 1998-2000 gjorde weekenderne usikre på Nørrebro-spillestedet med bookinger som Stereo MC’s og Groove Armada – og som dermed genopstår for en aften.

Bag pulten kan man denne aften således finde folk som DJ Noize, Katrine Ring og T.O.M (Lulu Rouge), der trådte deres dj-barnesko her, og som siden har udviklet sig til store navne på klubscenen. Og som en ekstra bonus byder programmet også på et par surprise-indslag.

Rust 28 år feat. Club Lust 20 år Reunion
Lørdag den 20. januar
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af