Hør hidtil uudgivet mixtape fra dengang Tom Hardy ville være rapper

Hør hidtil uudgivet mixtape fra dengang Tom Hardy ville være rapper

Tom Hardy er en af Hollywoods helt store stjerner, og med film som ‘The Dark Knight Rises’, ‘Mad Max: Fury Road’ og ‘The Revenant’ har han især fået opmærksomhed for sine meget hårdføre, grovkornede roller. Men er den engelske skuespiller hardcore nok til at rappe? Nu kan man i hvert fald lytte til mixtapet ‘Falling on Your Arse in 1999’, hvor han rapper under navnet Tommy No 1.

Produktionen er pudsigt nok leveret af en anden mand, der i dag er i underholdningsindustrien, nemlig manuskriptforfatter og instruktør Ed Tracey, der nok er mest kendt for at stå bag de britiske prank-programmer ‘Fonejacker’ og ‘Facejacker’. Han har lavet sine beats under navnet Eddie Too Tall.

Produktionen er i klassisk boom bap-stil, dog ofte tilsat nogle samples fra klassisk musik. Hardys stemme er let genkendelig, og den bistre vokal virker som en slags britisk mellemting mellem Ol’ Dirty Bastard og Method Man. I det hele taget er det ikke svært at mærke et stænk af Wu-Tang Clan.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af