Hør hidtil uudgivet mixtape fra dengang Tom Hardy ville være rapper

Tom Hardy er en af Hollywoods helt store stjerner, og med film som ‘The Dark Knight Rises’, ‘Mad Max: Fury Road’ og ‘The Revenant’ har han især fået opmærksomhed for sine meget hårdføre, grovkornede roller. Men er den engelske skuespiller hardcore nok til at rappe? Nu kan man i hvert fald lytte til mixtapet ‘Falling on Your Arse in 1999’, hvor han rapper under navnet Tommy No 1.

Produktionen er pudsigt nok leveret af en anden mand, der i dag er i underholdningsindustrien, nemlig manuskriptforfatter og instruktør Ed Tracey, der nok er mest kendt for at stå bag de britiske prank-programmer ‘Fonejacker’ og ‘Facejacker’. Han har lavet sine beats under navnet Eddie Too Tall.

Produktionen er i klassisk boom bap-stil, dog ofte tilsat nogle samples fra klassisk musik. Hardys stemme er let genkendelig, og den bistre vokal virker som en slags britisk mellemting mellem Ol’ Dirty Bastard og Method Man. I det hele taget er det ikke svært at mærke et stænk af Wu-Tang Clan.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af