Peter Sommer annoncerer turné og nyt album, ’Elskede at drømme, drømmer om at elske’

Peter Sommer annoncerer turné og nyt album, ’Elskede at drømme, drømmer om at elske’

I 2017 udgav Peter Sommer singlerne ‘Skønne spildte kræfter’, ‘Bittersød natskygge’ og ‘Sand kærlighedshistorie’, men til manges store overraskelse var der intet nyt om et kommende album. Nu er den ventetid forbi: Den danske sangskriver har nu annonceret et album betitlet ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’, der udkommer den 9. marts.

Albummet vil bestå af to sider – en med Peter Sommers faste liveband, Tiggerne, en anden side med duoen Bremer/McCoy. Albummet vil også have optrædener fra Benal, Mikael Simpson og Turbolens.

Peter Sommer siger i en pressemeddelelse, at albummet handler om kærlighedens mangfoldighed: »[pladen handler om] modstand, tvivl, savn, eufori, forhindringer, samhørighed, begær, stor lykke. Den er ikke naivt rosenrød, men den er stærk som et bøgetræ«.

På ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’ optræder ‘Sand kærlighedshistorie’ i både en udgave med Bremer/McCoy og en udgave med Tiggerne. ‘Skønne spildte kræfter’ er også at finde på albummet. Der er intet ord om, hvorvidt ‘Bittersød natskygge’ er med.

I forbindelse med albummet tager Peter Sommer og Tiggerne også på turné – se turnéplanerne HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af