Roskilde Festival flytter Rising-scenen – se det nye kort

Roskilde Festival flytter Rising-scenen – se det nye kort
Franske Piger på Roskilde Festivals Rising-scene. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Da Roskilde Festival annoncerede, at de fik nye toiletter med træk-og-slip på campingpladsen, tog det al opmærksomheden, men samtidig annoncerede de en anden stor ændring, som knap så mange bed mærke i: Nemlig at Rising-scenen rykkede nordpå.

Nu kan vi endelig se det på en foreløbelig udgave af et kort over årets festivalplads – se kortet forneden eller i en større udgave HER.

På kortet ser vi, at Rising er rykket helt op tæt på, hvor man sidste år kunne finde Street City. Samtidig er Street City øjensynlig ikke at finde noget sted på kortet, men der er trods alt meget af kortet, der ikke er udfyldt, så det betyder ikke nødvendigvis, at Roskilde Festival har afskaffet området.

Vi kan samtidig se, at området, hvor Rising-scenen og Rising City lå sidste år, nu er lavet om til Clean Out Loud-campingpladser, og at der er tilføjet en vestlig udgave af Caravan Camping.

Det er også værd at bide mærke i, at sidste års nye tilføjelser, East-scenen og KlubRÅ, ikke er at finde på kortet, selv om de øvrige scener er indtegnet. Men det kan jo atter være, at det blot har noget at gøre med, at kortet ikke er særlig detaljeret i den nuværende udgave.

Sammen med kortet har Roskilde Festival også afsløret, at de den 31. januar kl. 10.00 åbner for salget af specialcamping.

Det gælder for nedenstående campingformer:
Get A Tent
Get A Camp
Get A Place
Tenthouse
Caravan Camping
MC Camping
Sleep-in Buses
Bedouin Tent (nyt tiltag)
Tent Lodge (nyt tiltag)

Læs også: Årets Wireless-plakat peger på, hvad vi kan forvente af hiphop på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af