Soleima deler soulet ny single ‘Low Life’ – se musikvideoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soleima udgav det sprudlende minialbum ‘No. 14’ sidste forår, men det danske popstjerneskud er allerede på banen med ny musik i form af singen ‘Low Life’ og en tilhørende video instrueret af Jonas Bang.

Singlen viser Soleima fra en endnu mere r’n’b-smagende side end tidligere med klare referencer til neosoulede kunstnere som NAO og Jai Paul i de skæve loops og sangerindens kælne stemme. Om singlen udtaler Soleima:

»’Low Life’ er en sang, der handler om at omfavne, det man har i livet og derved frigøre eller empower én selv. Da jeg skrev sangen havde jeg en person der står mig meget nær i tankerne. Personen voksede op under svære kår, og selvom denne person stadig har det svært, så kæmper den med alle kræfter for at komme et bedre sted hen. Det beundrer jeg mere end noget andet«.

‘Low Life’ er første forsmag på ny musik fra Soleima i 2018. Senere på måneden vil sangerinden være at finde til uddelingen af Steppeulven 2018, hvor hun er nomineret for singlen ‘Breathe’.

Læs også: Hør ugens ni bedste nye sange – Cardi B, grime-talent og B.O.C.’s fortsatte dominans

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af