Standard Exclusive: Hør Baby Bino-bangeren ‘Bræt’

Standard Exclusive: Hør Baby Bino-bangeren ‘Bræt’
Baby Bino.

I det nyeste afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor blandt andet med Soundcloud-rap-eksperten Astrid Storm om den nye bølge af danske rappere på Soundcloud.

Her bliver de blandt andet klogere på en af scenens mest spændende unge talenter, Baby Bino, og får forklaret slangtermen ‘bræt’ – der åbenbart betyder en ordentlig omgang narkotisernede piller.

Og for at det ikke skal være løgn, havde Astrid Storm et spritnyt nummer af Baby Bino med, der endda hedder ‘Bræt’.

Men sangen er alt andet end en generisk gimmick – faktisk demonstrerer ‘Bræt’ ret godt, hvad der gør, at Baby Bino skiller sig ud fra mængden af aspirerende artister på Soundcloud. Det er nemlig både ekstremt catchy og stilsikkert samtidig med, at det har en melodisk side, der fungerer ekstremt godt.

Faktisk minder udviklingen fra Baby Binos hit ‘God mad’ til ‘Bræt’ en smule om Emil Stabils udvikling fra ‘Er det en fugl?’ til senere hits som ‘Allerede is’, hvor hans flow blev mere sangbaseret. Og netop Emil Stabil er faktisk en central indflydelse på mange navne fra den danske Soundcloud-scene som Baby Bino. Det kan du blandt andet høre meget mere om i det nye afsnit af Standard.

‘Bræt’ kan høres omkring 28:15 inde i podcasten (men vi anbefaler selvfølgelig, at du lytter til det hele).

Hør Baby Binos ’Bræt’ i Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af