Standard #16 med K-phax: Er Soundcloud-rap kommet til Danmark?

Standard #16 med K-phax: Er Soundcloud-rap kommet til Danmark?
K-phax.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Det seneste år eller to har verden talt meget om Soundcloud-rap og mumble-rap, der har været betegnelser for den fremstormende bølge af ung, vild hiphop, der er pænt ligeglad med klassiske hiphopregler.

Nu er den unge rap-bølge (måske) kommet til Danmark.

En rapper som K-phax orienterer sig mod internationale strømninger via internetplatformen Soundcloud, og folk som Baby Bino, Lille Høg og kollektivet Rigforevigt er blevet kaldt en form for dansk Soundcloud-rap.

Men giver det overhovedet mening at tale om dansk Soundcloud-rap, eller er den unge danske generation i virkeligheden mere inspireret af Emil Stabil? Er termen mumble-rap måske mere reduktiv, når man vil beskrive en så flersidig og original rapper som K-phax? Og hvem fanden er Pind Diesel?

Få svar på alt det og meget mere i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor værterne Kristian Karl og Mads Viktor får besøg af netop rapperen K-phax og Soundcloud-rap-ekspert og booker Astrid Storm.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af