Frank Ocean deler ømt cover af 60’er-klassikeren ‘Moon River’

Frank Ocean deler ømt cover af 60’er-klassikeren ‘Moon River’
Foto: Jason Merritt/Getty Images

Et nyt Frank Ocean-nummer er en lille sensation i sig selv. At dagens nye nummer fra den lyssky Ocean så er et covernummer, er ærligt talt også i orden sensationsmæssigt, når det er så øm en fortolkning som denne af ‘Moon River’.

‘Moon River’, der er komponeret af Henry Mancini med tekst af Johnny Mercer, er oprindeligt fra 1960, men blev året derpå udødelig- og klassikergjort i den ikoniske Audrey Hepburn-film ‘Breakfast at Tiffany’s’.

Franks fortolkning af balladen kunne snildt lægge sig i forlængelse af hans inderlige storværk ‘Blonde’ fra 2016 i sin effektfulde, men minimalistiske helhed i dens leg med subtile vokalharmonier og enkle klaverakkorder. Et nummer, der som resten af ‘Blonde’ står stærkt i kraft af sin skrøbelighed.

Læs også: Frank Ocean starter 2018 med endnu et mystisk blogindlæg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af