Kanye West er på den igen – i samarbejde med Mos Def, Talib Kweli og Dave Chappelle

Kanye West er på den igen – i samarbejde med Mos Def, Talib Kweli og Dave Chappelle
Kanye West. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Kanye West er generelt ikke den mest aktive på de sociale medier – mest fordi han slet ikke er på de sociale medier. Men heldigvis er hans samarbejdspartnere oftest lettere at få noget ud af, og på Instagram har rapperen Talib Kweli nu delt dette billede, hvor man kan se Kanye West skrive på nogle papirer i selskab med Yasiin Bey (tidligere kendt som Mos Def) og komikeren Dave Chapelle. Der er god grund til at antage, at det nok er udkast til nogle raptekster, man kan se på papirerne:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2018 is looking good…

Et opslag delt af Talib Kweli (@talibkweli) den

Det ville ikke være første gang, de omtalte herrer arbejder sammen. Talib Kweli og Yasiin Bey udgav fællesalbummet ‘Mos Def & Talib Kweli Are Black Star’ i 1998 og har også arbejdet sammen på mange andre sange, og Yasiin Bey har medvirket på Kanyes sange ‘Good Night’, ‘Drunk and Hot Girls’ og ‘Two Words’. Talib Kweli og Kanye West har også optrådt sammen på sangene ‘Get Em High’ og ‘In the Mood’. Dave Chappelle medvirkede endvidere på intronummeret til Talib Kwelis 2002-album ‘Quality’.

Det er dog værd at bemærke, at ingen af dem har bekræftet noget endnu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af