Kendrick Lamar gæster det funky Q-Tip-nummer ‘Want U 2 Want’ – hør det her

Kendrick Lamar gæster det funky Q-Tip-nummer ‘Want U 2 Want’ – hør det her
Kendrick Lamar. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Kendrick Lamar er i øjeblikket højaktuel med soundtracket til Marvels ‘Black Panther’, men i weekenden er et andet samarbejde også dukket op, som er i en helt anden boldgade.

I sit Beats 1-program Abstract Radio spillede Q-Tip et hidtil uudgivet samarbejde med rapperen, som kan høres nedenfor. Her lægger Kendrick stemme til et funky og old school beat, der umiddelbart ikke lyder som noget, man har hørt fra Kendrick Lamar i lang tid.

Da Q-Tip spillede nummeret i radioprogrammet nævnte han, at »det ikke rigtig er nyt, men whatever«, hvilket kan tyde på, at nummeret muligvis stammer fra A Tribe Called Quests seneste albumindspilninger, hvor Kendrick Lamar gæstede nummeret ‘Conrad Tokyo’.

Hele udsendelsen kan høres her, hvor Q-Tip premierer nummeret og sender en hilsen til Kendrick med et »What up Kung Fu! This for you!« omkring 1:42:12 inde i programmet.

Læs også: Vores førstehåndsindtryk af Kendrick Lamars ‘Black Panther’-soundtrack – sang for sang

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af