Yasiin Bey og Talib Kweli annoncerer nyt fællesalbum produceret af Madlib

Yasiin Bey og Talib Kweli annoncerer nyt fællesalbum produceret af Madlib
Yasiin Bey og Talib Kweli fra Black Star. (Foto: Mat Szwajkos/Getty Images)

De to rimsmede Yasiin Bey (tidligere kendt som Mos Def) og Talib Kweli har annonceret en opfølger til deres 20 år gamle fællesalbum ‘Mos Def & Talib Kweli Are Black Star’. Albummet vil blive produceret af Madlib.

Det kommende album blev annonceret af Madlib til et dj-set i Denver. Sidenhen er det blevet bekræftet af Talib Kweli på Twitter.

De to rappere har ganske vist ikke udgivet noget album sammen i 20 år, men de har hist og her sluppet nye numre og turneret som Black Star, der ofte har vist sig at være en konstellation, hvor de to rappere komplementerer hinanden rigtig godt.

I starten af måneden kunne vi meddele, at Talib Kweli delte et Instagram-billede, hvor han sad og arbejdede med Yasiin Bey, Kanye West og Dave Chappelle. Med denne nye annoncering kan det tænkes, at Kanye og Dave Chappelle måske også er involveret i det kommende Black Star-album.

Der er endnu ikke annonceret nogen titel eller udgivelsesdato for det kommende Black Star-album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af