Arctic Monkeys deler info med fans – album i maj, første single kommer »snart«

Arctic Monkeys deler info med fans – album i maj, første single kommer »snart«

Arctic Monkeys har stadig ikke sagt noget officielt om deres kommende sjette album, men så er det jo godt, at der findes fans rundt omkring i verden, der møder medlemmerne og udspørger dem.

Ifølge Instagram-brugeren georgeeevanss, der mødte trommeslageren Matt Helders i en kebabbiks i Sheffield, siger Helders, at albummet udkommer en gang i maj.

I starten af måneden meddelte Twitter-brugeren William Hann, der havde mødt forsanger Alex Turner i en lufthavn, at Turner havde fortalt, at den første single kommer ‘snart’. Det er over to uger siden nu, så den bør vel være lige på trapperne, hvis både Hann og Turner meddelte sandheden.

Nu er fanudtalelser ikke det, man i journalistikkens verden vil kalde verdens bedste kilde. Men lige nu er det dog det bedste, vi har, og der er i hvert fald bevis for, at de har mødt medlemmerne.

Og så giver det da også kun mening, at der må komme noget musik snart, når Arctic Monkeys’ turnéplan trods alt er så hektisk, at de umuligt kan få tid til at arbejde på en ny udgivelse i løbet af de dage.

Læs også: Arctic Monkeys kommer til Danmark

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Matt Helders likes cheesy chips and gravy. next AM album out in May. #arcticmonkeys

Et opslag delt af George Evans (@georgeeevanss) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af