Drake og Migos går fuld 70’er i videoen til ‘Walk It Talk It’

Migos har delt en farverig video til sangen ‘Walk It Talk It’ feat. Drake fra deres næsten to timer lange album, ‘Culture II’. I videoen ses gruppen i fuld 70’er-mundering med frodige afroer og farverige solbriller – og Drake dukker også op senere i et vidunderligt retrokikset outfit.

Hele videoen er skudt som en hyldest til det amerikanske musikprogram ‘Soul Train’, hvor kunstnere som Stevie Wonder, Barry White, Donna Summer og næsten alle store soulsangere gennem tiden har optrådt, mens en række dansere har fyret vanvittige moves af til musikken.

De dygtige dansere dukker også op her, og de gamle funkmoves er blevet opdateret, så de passer lidt bedre til Migos’ musik. Drake dukker også op på dansegulvet, men han imponerer ikke nær så meget som de professionelle dansere. Han må så stille sig tilfreds med at være en af verdens mest succesfulde musikere.

Læs anmeldelse: Migos ‘Culture II’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af