Historien om dengang Beyoncé blev bidt i ansigtet af en skuespiller til en fest

Historien om dengang Beyoncé blev bidt i ansigtet af en skuespiller til en fest
Beyoncé til sidste års NBA All-Star Game. (Foto: Ronald Martinez/Getty Images)

Skuespiller og komiker Tiffany Haddish kommer ind på en ganske besynderlig historie om Beyoncé i et nyt interview med GQ. De to mødtes første gang til en fest sidste december, men der var andre end blot de to til stede.

Haddish beskriver hændelserne: »Der var den her skuespiller til stede, som bare var doing the mostest. Hun bed Beyoncé i ansigtet. Så Beyoncé stormede væk, gik hen til Jay-Z og sagde noget i retning af »Jay! Kom her! Den her kælling…« og hev ham med. De gik til den bageste ende af lokalet. Jeg spurgte »Hvad skete der?«, og en af Beyoncés venner gik op til mig og sagde: »Kan du fatte, at den her kælling lige har bidt Beyoncé?««.

Den anonyme skuespiller skulle senere på aftenen have sagt til Haddish, at hun skulle lade være med at danse. Hvilket naturligvis heller ikke faldt i god jord.

Haddish siger, at hun sagde til Beyoncé, at »jeg kommer til at banke hendes røv til din fest. Jeg vil bare have, at du skal vide det«, men Beyoncé bad Haddish om at »have det sjovt« i stedet.

Haddish beskriver resten af aftenen: »Omkring festens afslutning sidder Beyoncé i baren, så jeg spørger hende: »bed hun dig virkelig?«, og hun svarede »Ja«. Jeg sagde »Hun får banket sin røv i aften«. Beyoncé sagde »Tiffany, nej. Lad være. Den kælling er på stoffer. Hun er ikke engang fuld. Kællingen er på stoffer. Hun er ikke sådan hele tiden. Bare slap af««.

Haddish nægter at nævne, hvem denne skuespiller er. GQ skriver, at de har kontaktet Beyoncés repræsentant, Yvette Noel-Schure, som svarer, at hun intet har hørt om historien.

Underholdningsindustrien er et mærkeligt sted…

Læs også: Hvad optager Beyoncé og Jay-Z på Jamaica?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af