Hør to nye klaverballader fra Perfume Genius – ‘Jory’ og ‘Lulla’

Hør to nye klaverballader fra Perfume Genius – ‘Jory’ og ‘Lulla’
Perfume Genius på Haven Festival. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Perfume Genius delte for en uges tid siden nummeret ‘Jory’ uden det vakte den store opsigt, nok fordi han ikke gjorde særlig meget andet end blot at uploade det til sin Youtube-kanal i al stilhed uden at råbe yderligere op gennem pressemeddelelser eller sociale medier. Nu har ‘Jory’ fået selskab af endnu et nummer, ‘Lulla’, som ligeledes ikke er blevet promoveret det store.

Begge numre er underspillede klaverballader, som går i fuldkommen modsatte retning af hans seneste og hidtil mest poppede album, ‘No Shape’. Begge er æteriske klaverballader, som ikke let kan siges at have noget, der minder om et hook, og vokalen er så lo-fi, at man ikke rigtig kan høre, hvad Mike Hadreas synger. Begge har også meget sære, seksuelle musikvideoer, der næsten kunne ligne noget, der var rippet fra et gammelt VHS-bånd, så grumset som billedkvaliteten er.

Læs anmeldelse: Perfume Genius på Haven 2017

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af