Joey Bada$$ er færdig med weed: »Jeg føler mig tusind gange mere fokuseret og funktionel«

Joey Bada$$ er færdig med weed: »Jeg føler mig tusind gange mere fokuseret og funktionel«
Joey Bada$$ (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

På sin Instagram-story har Joey Bada$$ meddelt, at der er gået »to måneder og syv dage«, siden han sidst har røget weed.

Den 23-årige rapper fortæller, at han begyndte at ryge weed hver dag, da han var 16, og at han »aldrig har tænkt, at han skulle fortsætte med at ryge efter at have fyldt 21«. Han fortsatte dog i nogen stund efter at være fyldt 22, men han skriver, at han »bare så det nye år som en mulighed for at stoppe«. Han skriver om valget: »Jeg føler mig tusind gange mere fokuseret og funktionel«.

Han benytter også lige sin egen situation til at fortælle sine fans, at han anbefaler dem at gøre det samme: »Jeg forstår dog, at mange af jer tror, I har brug for det til at dulme jeres stress, tro mig, jeg har været der. MEN meditation er meget bedre«.

Selv om weed måske kan virke som et rusmiddel for unge mennesker, er Joey Bada$$ uenig: »Jeg føler, at rygning er for ældre mennesker, der har arbejdet længe og har brug for at slappe af«, siger han og fortsætter, at han ikke forventer at vende tilbage til det »indtil jeg chiller i den villa til flere millioner dollars, som jeg drømmer om en dag at bo i«.

Han har også gang i noget konspirationshalløjsa om, at vor tids weed er genmodificeret og er med til at genmodificere rygeres DNA, og det er åbenbart årsagen til, at det bliver legaliseret over det hele – for at kontrollere befolkningen. Vi har ikke nogen biologer på redaktionen, der kan klargøre, om dette passer, men af en eller anden årsag tvivler vi lidt på det. Men måske burde vi »slå det op og ‘STAY WOKE’« som Joey Bada$$ skriver.

Læs også: Sker det her seriøst? Hør første sang fra XXXTentacion og Joey Bada$$’ fælles mixtape

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af