Killer Mike optrådte i NRA-video mod March For Our Lives – nu undskylder han

Killer Mike optrådte i NRA-video mod March For Our Lives – nu undskylder han
Killer Mike.

I torsdags optrådte Killer Mike på NRATV, Youtube-kanalen for den amerikanske våbenlobby, NRA. Her bliver rapperen interviewet af våbenaktivisten Colion Noir, og interviewet endte med at være en del af en 18 minutter lang video ved navn ‘The March For Less Freedom’. Sådan som videoen er skudt og klippet, ender det kraftigt med at se ud som om, at Killer Mike er modstander af både March For Our Lives og enhver form for våbenkontrol.

Killer Mike har modtaget hård kritik for sin optræden i videoen, og nu har han undskyldt i to videoer på Twitter. Han siger stadig ikke, hvorvidt han mener, at våbenkontrol kan være med til at forhindre skoleskyderier, men han siger, at NRA misbrugte interviewet. Han siger, at interviewet blev lavet, uden at han havde kendskab til March For Our Lives-initiativet, endsige at det ville være fokus for størstedelen af videoen.

Han siger desuden, at han støtter March For Our Lives. Det oprindelige interview havde udelukkende fokus på »Afroamerikaneres våbenbesiddelse«.

Læs også: Paul McCartney mindes John Lennon ved anti-skydevåben-march – Kanye West var også på barrikaderne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af