Mysteriet er løst: Identiteten på Beyoncés ansigtsbider afsløret

Mysteriet er løst: Identiteten på Beyoncés ansigtsbider afsløret
Beyoncé. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Internettet har været ved at koge over med spekulationer i kølvandet på en anekdote, som komikeren og skuespillerinden Tiffany Haddish i starten af ugen delte om, at en en unavngiven skuespiller skulle have bidt Beyoncé i ansigtet ved en fest.

Well, nu ser det ud til at, sagen kan lukkes, hvis man har ligget søvnløs om natten over mysteriet om Beyoncés ansigtsbider. Ifølge Page Six bekræfter flere pålidelige kilder, der var til stede ved den famøse fest, at det var skuespillerinden Sanaa Lathan, der er mest kendt for sin rolle i ‘Love & Basketball’ fra 2000, der bed Beyoncé i ansigtet.

Page Six skriver, at »hun bed Beyoncé legesygt på hagen«, da Beyoncé trådte ind i en samtale, Lathan havde med Jay-Z. En kilde fortæller, at selv om et lille bid måske lyder relativt harmløst, var det et absurd øjeblik, som alle til feste talte om, og som alle var i chok over, at hun kunne finde på at gøre.

Sanaa Lathan afviste rygterne tidligere på ugen, men benægtede dog ikke fuldt ud, da hun skrev, at »hvis jeg gjorde det, har det været et elskovsbid«.

Læs også: Historien om dengang Beyoncé blev bidt i ansigtet af en skuespiller til en fest

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af