Disse skuespillere påstår, at de ikke har bidt Beyoncé i ansigtet

Disse skuespillere påstår, at de ikke har bidt Beyoncé i ansigtet
Beyoncé. (Foto: Brad Barket/Getty Images)

I går bragte vi historien om dengang Beyoncé blev bidt i ansigtet af en skuespiller til en fest. Den forunderlige beretning blev oprindeligt fortalt af skuespiller og komiker Tiffany Haddish i et interview med GQ, og hun sørgede for at lade gerningspersonen være anonym; det eneste, hun fortalte, var at det var en kvindelig skuespiller, der var til samme fest som hende og Beyoncé i december sidste år.

The Cut har fundet frem til, hvilken fest det sandsynligvis drejer sig om, og de har også fundet frem til en række kendisser, der kunne have været til stede. Huffington Post har taget den skriftet videre og ligefrem samlet en liste over skuespillere, der har udtalt sig om, hvorvidt de har gjort det. Nogle af udtalelserne kommer via talspersoner, andre kommer direkte fra skuespillerne på de sociale medier.

Jennifer Anistons talsperson siger »Hvorfor i alverden ville du tro, at Jennifer Aniston ville gøre sådan noget«, mens talspersoner for Julie Andrews og Kathy Bates blot virker forvirrede og svarer begge noget i retning af »Jeg har ingen anelse«.

En talsperson for Shirley MacLaine er helt klar i mælet: »Nej, Shirley bed ikke i noget. Hun er gudhjælpemig 83 år gammel«. Amy Adams’ talsperson er mere sarkastisk og svarer »Hahaha NEJ. Så sjovt, at du ville spørge om Amy Adams gjorde det her«.

Førnævnte The Cut-artikel nævner Sara Foster som mulig gerningsperson, men The Huffington Post kom til at skrive til Jodie Foster, hvis talsperson svarer »Artiklen siger Sara foster – IKKE Jodie Foster«.

Charlotte McKinneys talsperson siger »Charlotte McKinney var IKKE involveret i episoden den mindste smule, da hun end ikke var til stede til festen«, og Jennifer Lawrences talsperson afviser også, at hun kunne have gjort det.

Queen Latifahs og Frances McDormands talspersoner er kortfattede og svarer henholdsvis »Ingen kommentarer« og »Seriøst?!«.

Sanaa Lathan skriver på Twitter, at hun kun ville kunne finde på det, hvis det var et elskovsbid:

Sara Foster tager det let og joker på Instagram om, at hun end ikke ville kunne komme så tæt på Beyoncé:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Flattering that anyone thinks I could get this close to Beyoncé.

Et opslag delt af Sara Foster (@sarafoster) den

Lena Dunham svarer også humoristisk, at hun ikke gjorde det, og kalder sig selv »Skytshelgen for ‘Hun kunne finde på at gøre det’«:

Huffington Post skriver, at de endvidere har forsøgt at kontakte Rihanna, Jamie-Lynn Sigler, Taylor Swift, Meryl Streep, Natalie Portman, Julia Roberts, Emma Stone, Kate Winslet, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Ellen DeGeneres, Jane Fonda, Jessica Biel, Cameron Diaz, Kristen Stewart, Reese Witherspoon, Selena Gomez, Michelle Pfeiffer, Mila Kunis, Barbra Streisand, Dakota Fanning, James Franco, Diddy, G-Eazy, Big Sean, French Montana, Vic Mensa, Michael B. Jordan og Anthony Anderson uden at få svar.

Den kvikke læser vil bemærke, at ganske mange af disse enten ikke er kvinder eller skuespillere. At bruge ordet »actress« om French Montana er alligevel et ret højt niveau af anonymisering, så vi tør godt gætte på, at historien ikke drejer sig om ham.

Læs også: Historien om dengang Beyoncé blev bidt i ansigtet af en skuespiller til en fest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af