Se videoen til Skepta og Suspects hårdføre remix af Drake og BlocBoy JB’s ‘Look Alive’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For tiden storhitter Drake både med sin egen ‘God’s Plan’ og som gæst på BlocBoy JB-sangen ‘Look Alive’. De to engelske rappere Suspect og Skepta har lige udgivet et remix med tilhørende musikvideo, hvor de rapper over beatet fra sidstnævnte.

Lyrikken er voldsom og socialrealistisk, og i stedet for at lade omkvædet gå »Look alive, look alive« vælger englænderne at rappe »Stay alive, stay alive«. Andre af de mest hardcore linjer er »’Cause no we do not mind commiting homicide« og »Enemies gon’ bleed, once I let these bullets fly, man«.

Videoen giver også et markant mørkere billede af gadelivet end den mere festlige original fra BlocBoy JB og Drake.

Læs også: Den nye generation af UK-rappere er meget mere end grime

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af