Drake gæster ny sang af BlocBoy JB – se dem give den gas i videoen til ‘Look Alive’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den relativt ukendte Memphis-rapper BlocBoy JB har lige fået det, der kan ende med at være et stort karriereboost: Ingen ringere end Drake dukker op på hans nye single, ‘Look Alive’, og i den tilhørende musikvideo.

Musikken fortsætter Drakes stil fra de to nyeste tracks, ‘God’s Plan’ og ‘Diplomatic Immunity‘. Det er en ret rå Drake, vi får at se, ikke en der er ude og plukke fra caribisk musik, grime eller sydstatshiphop.

Jovist, beatet har nogle tydelige trap-elementer, og Drakes flow er ikke langt fra noget, man kunne forestille sig en stor Atlanta-rapper kaste sig over, men han lyder stadig utvetydigt som sig selv, ikke som en efterligning af en anden stilart.

Læs også: Drakes nye singler er ikke noget specielt – og det er en god ting

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af