Rihanna slagter Snapchat for tåbelig og ubehagelig reklame

Rihanna slagter Snapchat for tåbelig og ubehagelig reklame
Rihanna og Chris Brown til Grammy Awards i 2013. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Der er næppe nogen musikinteresseret person på jorden, der ikke ved, at Rihanna var i et voldsomt forhold med sangeren Chris Brown, der en aften eskalerede så meget, at han bankede hende sønder og sammen.

Og man skulle heller ikke tro, at der er nogen, der synes, det er en god idé at gøre grin med den slags forfærdelige hændelser. Men det var lige præcis, hvad Snapchat gjorde med en reklame for nylig, der bad dig om at vælge, hvad du helst ville: Slå Rihanna eller Chris Brown (på engelsk: ‘Slap Rihanna or punch Chris Brown’).

Det var godt nok ikke Snapchat selv, der havde lavet reklamen, men det siger sig selv, at de er ansvarlige for indholdet, der bliver postet. Især fordi alle reklamer går igennem en godkendelsesproces hos Snapchat. Det sociale medie har allerede undskyldt offentligt efter en bølge af protester mod reklamen.

Rihanna var dog ikke imponeret over svaret, og sangerinden har nu selv kommenteret på reklamen.

»Jeg ville gerne kalde det ignorance, men jeg ved, at I ikke er så dumme«, skriver hun blandt andet og slutter af med »skam jer«

A post shared by Roc Nation (@rocnation) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af