Badesøen annoncerer årets to sidste koncertnavne

Badesøen annoncerer årets to sidste koncertnavne
Mad Professor.

Endagsfestivalen Badesøen har et ganske eklektisk program klar til deres andet år. Indtil videre har de annonceret indierock-veteranerne Yo La Tengo, eksperimentalisten Anna von Hausswolf og en unik fælleskoncert med Kasper Winding og Sjæl i Flammer. Nu får de selskab af årets to sidste koncertnavne: Imarhan og Mad Professor.

Imarhan er en algerisk sekstet, der blander regionens ørkenblues (også kaldet tishoumaren) med disco og garagerock. Gruppen udgav tilbage i februar deres andet album, ‘Temet’, der modtog store roser fra anmeldere. Imarhan er præsenteret i samarbejde med spillestedet Alice.

Mad Professor har siden 80’erne været et af dubmusikkens største navne, og med over 60 album bag sig er han mere end udrustet til at diske op med en stor fest, hvilket han også tidligere har gjort under Distortion og på Rust.

Festivalen er ganske vist færdige med at annoncere koncerter, men skriver i en pressemeddelelse, at der stadig er et pop-up-program og et radioprogram på vej.

Badesøen Festival foregår den 25. august ved Badesøen i Albertslund.

Læs også: Badesøen: Fire ting, som den nye festival i Albertslund gjorde rigtigt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af