Dansk hiphops nye, rowdy generation fyrer den i Baby Binos ‘Jordbær’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mangler du et starter-pack til at blive en af dansk hiphops nye unge, vilde Xanax-poppende Soundcloud-rappere? Så lad Baby Binos ‘Jordbær’-musikvideo være din lærebog.

Videoen har nemlig samlet nærmest alle de unge rappere, der for tiden er ved at ruske godt og grundigt op i den danske hiphopscene.

Det er en broget flok drenge med tatoveringer på knoerne, Northface-kasketter på hovederne, diamanter på tænderne, Xanax i mundvigen og navne som Lil Mazda, Valter Hvid, Lillebittebock – eller Baby Bino.

Netop Baby Bino er lige nu scenens frontfigur, og ‘Jordbær’ er et godt eksempel på hvorfor. Sangen sprutter af attitude og arrogance, nærmest som et Lil Pump-nummer, mens Baby Binos stilsikre flow ikke er milevidt fra Emil Stabil. Men miksturen er umiskendeligt hans egen.

Videoen inkluderer (udover alle de ovennævnte rappere) også en pige, der tager en bid af et jordbær, før hun snaver Baby Bino, samt Louis Valuta der demonstrerer rimelig uansvarlige køreevner.

Hør podcast: Standard #16 med K-Phax: Er Soundcloud-rap kommet til Danmark?

Se video: Video-brevkassen med Baby Bino: »Er det et seksuelt spørgsmål?«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af