Fleetwood Mac fyrer Lindsey Buckingham – erstatningerne er klar

Fleetwood Mac fyrer Lindsey Buckingham – erstatningerne er klar
Fleetwood Mac, Buckingham i midten.

Rygterne har svirret i noget tid om en ny Fleetwood Mac-turné, men det bliver øjensynligt uden bandets langvarige guitarist Lindsey Buckingham.

Rolling Stone skriver, at Buckingham er blevet fyret grundet uenigheder omkring den kommende turné. Han er blevet erstattet af Mike Campbell og Neil Finn.

Foruden at være guitarist i Fleetwood Mac har Buckingham også været sangskriver og leadvokal på mange af gruppens store hits såsom ‘Go Your Own Way’, ‘Tusk’ og ‘Monday Morning’. Han blev medlem i 1974 og ses af mange som en af drivkrafterne bag den helt store kommercielle succes, Fleetwood Mac opnåede i slutningen af 70’erne med album som ‘Tusk’ og ‘Rumours’.

Hans ene erstatning, Mike Campbell, er nok bedst kendt for at have været guitarist i Tom Petty and the Heartbreakers helt frem til Tom Pettys død i 2016, mens Neil Finn har gjort sig bemærket som forsanger, guitarist og keyboardist i popgrupperne Crowded House og Split Enz. Det er derfor formentlig Finn, der overtager Buckinghams vokaloptrædener.

Læs også: Lorde, Haim og Harry Styles hylder Fleetwood Mac med ikoniske covernumre – se videoerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af