Lorde, Haim og Harry Styles hylder Fleetwood Mac med ikoniske covernumre – se videoerne

Lorde, Haim og Harry Styles hylder Fleetwood Mac med ikoniske covernumre – se videoerne
Lorde optræder til Fleetwood Macs hyldestarrangement i Radio City Music Hall i New York. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Fleetwood Mac blev fredag aften hyldet i New Yorks Radio City Music Hall ved et ‘Person of the Year’-arrangement, og her var der også inviteret en håndfuld unge musikere med, som kan siges at have ført faklen videre fra det ikoniske band.

Her var Haim, Lorde og Harry Styles blandt andet til stede, hvor sidstnævnte endda fik lov til at optræde med bandet selv. Styles sang kor på ‘The Chain’, som han også optrådte med et cover af i BBC’s Live Lounge sidste år, mens søskendebandet Haim, der må siges at være stærkt inspirerede af det legendariske band, sang ‘Gypsy’. Lorde, iklædt et Stevie Nicks-værdigt outfit, gav derimod en rørende opførsel af ‘Silver Springs’.

Se alle tre optrædener i videoklippene nedenfor.

Læs også: Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Drake, Jada og to slags dansk rock

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af