Se Harry Styles’ cover af Fleetwood Mac i BBC’s Live Lounge

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det tidligere One Direction-medlem Harry Styles var den seneste gæst i BBC Radio 1’s Live Lounge, hvor han spillede Fleetwood Mac-nummeret ‘The Chain’ og to af numrene fra sit selvbetitlede debutalbum.

Der er langt fra den Harry Styles, der smeltede pigehjerter på ‘What Makes You Beautiful’ i de gode gamle One Direction-dage, til den nu mere musikalsk modnede og næsten croonende rocksanger. En udvikling, der bestemt klæder Styles, og hans nye musikalske persona fortjener at blive taget alvorligt.

Styles’ cover af ‘The Chain’ har fået et godt nøk op på distortion-fronten, og hovedpersonen giver den som skudsikker heltetenor. Hans ret imponerende vokal demonstreres også på numrene ‘Sign of the Times’ og ‘Two Ghost’, som også blev spillet hos BBC.

Harry Styles annoncerede i sidste måned, at han kommer til Danmark, og du kan opleve ham i Royal Arena den 19. marts næste år.

Se ‘The Chain’ øverst og Styles’ to egne numre forneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af