Gucci Mane har opfundet trap-musikken – ifølge ham selv

Gucci Mane har opfundet trap-musikken – ifølge ham selv
Gucci Mane. (Foto: Paras Griffin/Getty Images for Atlantic Records)

Hvis du er i tvivl om, hvor trapmusikken har sine rødder henne, kan Gucci Mane hjælpe dig på vej. Spørger du ham, er det nemlig ingen ringere end ham selv, der løber med hele æren.

Dette er i hvert fald hvad vi kunne læse i weekenden, da Gucci lagde et billede op med den friske tekst: »#FBF The Day I Invented Trap Music #Guwop aka #TheEvilGenius #1017Ceo«.

Uanset om Atlanta-rapperen gravalvorligt har i sinde at løbe med titlen ene mand eller ej (en ualmindeligt imponerende bedrift, når man tænker på, han først albumdebuterede i 2005 med ‘Trap House’), har bemærkningen naturligvis medført et fyrigt kommentarspor, hvor hiphophoveder mundhugges om, hvem der har fortjent opfinder-titlen af genren, der populært tilskrives slut-90’ernes Atlanta. Navne som T.I., Soulja Boy, Lil Jon og Chief Keef (…fra L.A.) er i spil i diskussionen, der desuden har affødt udmærkede argumenteringer som: »Hell nah, u ain’t invent nothin, even in France we know that« og »Are y’all dumb, he invented it, do ya research«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#FBF The Day I Invented Trap Music #Guwop aka #TheEvilGenius #1017Ceo

Et opslag delt af Gucci Mane (@laflare1017) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af