Her er weekendens seks fedeste fester – bl.a. åbning af Jolenes nye lillesøster, Joy

Her er weekendens seks fedeste fester – bl.a. åbning af Jolenes nye lillesøster, Joy
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Velkommen til den nye og renoverede festguide!

Vi guider som altid til de bedste festtilbud i nattelivet, men nu i et mere kompakt format, der kort fremlægger weekendens tilbud. Så kan du selv læse mere og gå på opdagelse i diverse Facebook-events (som vi naturligvis linker til), skulle noget vække din interesse.

Here goes.

Natbar har som altid solide dj’s plantet bag dj-pulten, og fredag står pladeselskabsmanden Lewis P. Colston klar med pladesamlingen i selskab med Massimo. Skal det være lidt mere rowdy, bliver der samme dag fejret Jackie Chans 64-års fødselsdag på Chateau Motel – ja, du læste rigtigt. Hvem andre end Emil Lange og Eloq kan stå bag sådan et event?

Dette er også ugen, hvor Jolenes nye lillesøster, musikbaren Joy, åbner på Griffenfeldsgade på Nørrebro. Der er gang i den både fredag og lørdag med navne Ras Money, Shatterhands og Uffe & Jeppe.

Skal der hiphop til, er der lørdag natkoncert med britiske Not3s på Rust, hvor talentet Omar agerer support. Hawsfabrikken serverer – ja, house – i overflod på Jolene, og til slut rykker klubfolkene fra Scala ind i Et Andet Steds nye lokaler i Skt. Gertruds Kloster med besøg fra The Astral Plane.

Happy huntin’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af